A fiam meccsén szereztem új gázpalack futárt

Az előző hétvége sem telt másképp, mint a többi. Szombaton a fiam meccsével kezdődött a nap, ahogy mindig. Kimentünk családostul drukkolni, ahogy szoktunk. Ilyenkor mindig igyekszünk barátkozni a szülőkkel, mondván tartsunk össze, ha már a gyerekeink egy hobbit választottak. Vannak persze kiállhatatlan anyukák és apukák, de vannak hozzánk nagyon hasonló gondolkodásúak is, velük mindig szeretünk összefutni néhány mondatra ezeken az alkalmakon. Mindig van 1-2 jó sztori meg pár jó ötlet, a konyha vagy a lakás terén.

Most például épp újságoltuk, hogy szeretnénk egy kerti partit, de nem tudjuk hol van gázpalack eladó. Erre rögtön ugrott az egyik apuka, hogy neki van egy nagyon jól bejáratott helye, ahonnan rendeli. Fel is írtam a honlap címét gyorsan és a telefonszámot. A weboldalukon kényelmesen körül lehet nézni és tájékozódni a kínálatról, aztán ha megvan a döntés, hogy mekkora gázpalackra van szükség, csak meg kell őket csörgetni és vissza fognak hívni azon nyomban. Nagyon kedves, segítőkész a telefonos kolléga, ő is tájékoztat mindenről és ha kell elsorolja a teljes kínálatot, sőt még tanácsot is ad ha arról van szó, hogy mihez mekkora kiszerelést ajánl. Aztán ha megrendeltük a terméket a futár villámgyorsan kiszállítja a megadott címre. Ez a megrendeléstől számított átlagos 2-4 órán belül történik meg, illetve a megbeszéltek szerint ettől eltérően is lehet kérni. A futár segít a cserében, a fel- és lepakolásban és szükség esetén még a bekötésben is, egy szóval teljes szerviz van, ráadásul mindez igazán kedvező áron. Nem volt ugyan sok mindenkivel dolgom, de talán ez a cég lehet az egyik legjobb gázpalack eladó a környéken. Budapesti és környékbeli viszonylatban egyértelműen verhetetlen, mind árban, mind pedig a szolgáltatásban. Nincs gond a sorban állással, a felesleges várakozással, a cipekedéssel. Nem töltjük az időnket olyasmivel, amivel nem érdemes. Nem tesszük ki magunkat az emelgetésből adódó veszélyeknek. Egyszerűen csak telefonálunk, várunk és élvezzük, hogy ez az egész folyamat pontosan úgy működik, ahogy kell neki. Ritka az ilyen, sajnos.

Mindig tudom, hogy érdemes kimenni ezekre a meccsekre, hiszen a kisfiamnak is nagyon fontos, hogy ott vagyunk és támogatjuk, de ezek a kulcsinfók, amiket egymásnak csepegtetünk a szülőknek felérnek egy hétvégi pletyka partival, aminek legalább értelme is van.