A páromnak a meccs fontosabb volt, mint a fürdőszoba

A páromat a focin kívül nem sok minden érdekli. Persze ez egy kicsit túlzás, de való igaz, hogy sokszor ezt érzem. Szombat este is épp a fürdőszoba felújításáról szerettem volna beszélni vele, de hiába magyaráztam neki a dolgokat, ő csak a meccsre figyelt. Egy idő után természetesen ez nagyon felhúzott és eldöntöttem, hogy mindent a saját ízlésem szerint fogok kiválasztani, majd megvásárolni.

Mérgemben leültem a laptopom elé, hogy megtervezzem egyedül az új fürdőszobánkat. Hamar rátaláltam a furdoszobaotletek.hu internetes oldalra, ahonnan rengeteg szuper tanácsot és ötletet szereztem be.

A csempe, illetve a fali csempe színe nagy kérdés volt számomra, azonban az olvasottaknak köszönhetően sikerült döntenem. Megtudtam, hogy a fehér burkolat optikailag nagyobbá varázsolja a teret, valamint világosabbá is. Emellett nem túl kényes, a szennyeződések nem annyira szembetűnek rajta, és nem is kopik meg olyan hamar, mint a sötétebb csempék. Mindemellett a fehér kifejezetten jól kombinálható bármely színnel. Például akármilyen dísz-csík választható a fehér burkolathoz. Én úgy gondolom, hogy egy merészebb, élénkebb színt fogok választani díszítésként, ami majd a kellékekben, törölközőkben is visszaköszön, így teljes lesz a harmónia.

Az általam olvasott cikk szerzője szerint manapság a hagyományos alapanyagok, mint a kerámia és a márvány mellett jelentős szerepet kap a fa, a kő és a bőr anyagok különböző kombinációja is. Ezen alapanyagok mintázatai megtalálhatók a modern csempéken, esetleg díszítőelemeken is, tehát ezeket kell keresnünk az üzletekben.

A fali csempe természetesen a padlóhoz igazodva fehér lesz, hogy a szín pozitív hatásai valóban érvényesülni tudjanak majd. A csempe tehát már nem kérdéses, de persze még elég sok dologról kell dönteni. Például igen lényeges, hogy zuhanykabint vagy fürdőkádat választunk. Mindkettő nem fér el, szóval muszáj dönteni. A párom inkább zuhanykabint szeretne, én pedig fürdőkádat. Mivel nem kommunikál velem a fürdőszoba megtervezéséről, hanem inkább a meccset nézi, ezért kád lesz.

Nagyon várom már, hogy meglegyen az új fürdőszobánk, ugyanis elég sok stressz jár ezzel a felújítással, pedig még csak most kezdtük.