Prevenció Patika – azért, hogy már előre megőrizzem az egészségemet

Arra gondoltam, hogy írok nektek pár gondolatot azzal kapcsolatban, hogy miért olyan szimpatikus számomra a Prevenció Patika hitvallása, irányelve. Remélem, hogy nem veszitek rossz néven és lesz olyan, akinek adni fog ez a cikk valamit…

Gyerekkoromtól kezdve arra neveltek és tanítottak a szüleim, hogy az egészségünkért mindent meg kell tenni, legyen szó táplálkozásról, vagy mozgásról, mert aztán ha már utólag kell azért cselekedni, mert valami elromlott benn, az sokkal rosszabb. Éppen ezért mindig nagyon változatosan étkeztem és hozzá az összes létező sportot kipróbáltam, ami csak a városban elérhető volt. Így lyukadtam ki a focinál… Annyira klassz edzőnk volt és akkor indult egy kimondottan női, vagyis akkor még kislány csapat a városban és én nagyon élveztem, hogy ott lehettem már a legelején ennek a dolognak.

Egy gyerek számára ez is ugyanúgy indult, mint az összes többi sport, vagy edzés: sok futással és játékos készségfejlesztő feladatokkal. De valahogy ebben sokkal ügyesebb voltam, mint az összes többi korábbi próbálkozásban, mint a kézilabda, a tollas, vagy a karate. A foci valahogy olyan természetesen ment, nem kellett nagyon instruálni, hogy mit is csináljak. Aztán már egyszer csak azon kaptam magamat, hogy heti 4 edzésre járok, gyakorlatilag minden nap a suli után oda mentem, kivéve, amikor külön angolom volt. Aztán a hétvégék sem teltek el másképp, mert akkor meg meccsekre kellett menni, amit szintén imádtam. Állandóan én voltam a gólkirály és mellé még annyira jól is éreztem magamat a játéktól, hogy alig lehetett leállítani. A mozgás és a játék öröme annyira feltöltött energiával és vidámsággal, hogy az egészen hétfőig kitartott minden alkalommal.

Aztán ahogy cseperedtem, míg nem egyre komolyabb csapatokba kerültem. Ez komolyabb edzésekkel és alkalomadtán komolyabb elvárásokkal is járt. Míg nem egyszer az történt, hogy megkértek, hogy dobjam el magamat a pályán bizonyos szituációkban. Nekem ez nagyon nem tetszett, ezért nem csináltam, nem tartottam sportszerűnek. Ezért az volt a büntetésem, hogy nem kaptam játékidőt. Azóta nem szeretem a focit és még nézni sincs kedvem ezt a sok béna színészt, de a mozgás szeretete és játék iránti tisztelet örökre bennem maradt és ezért mindig hálás leszek.

A mozgás szeretetét én is igyekszem továbbörökíteni a családomban és továbbadni mindenkinek a környezetemben. Azt hiszem, hogy valami ilyesmi az, amiért a Prevenció Patika csapata is nagyon szimpatikus a számomra. Ugye említettem, hogy a neveltetésem része volt a megelőzés fontosságának megismerése, ezért mindig szettem vitaminokat és olyan étrend-kiegészítőket, amik a sportolás során fontosak voltak. Így találtam rá erre az igazán különleges gyógyszertárra.

A Prevenció Patika egy olyan oldal, vagyis egészen pontosan a prevenciopatika.hu egy olyan oldal, ahol valóban a megelőzésen és mások megsegítésén van a hangsúly, nem pedig azon, hogy már megint akciós a szükségem sincsen rá XY fájdalomcsillapító. Itt számtalan olyan terméket lehet találni, ami az egészségmegőrzésben és a szervezetünk megfelelő működésének fenntartásában segíthet. A hitvallásuk, vagy szemléletük is ennek megfelelő, amiről szintén olvashattok ezen az oldalon.

A Prevenció Patika vezetője úgy nyilatkozik a saját oldalukon, hogy az a céljuk, hogy az emberek megismerjék a megelőzés adta lehetőségeket minden téren és éljenek is ezekkel a lehetőségekkel, amikor csak tehetik. Ha ugyanis mindenki megteszi a tőle legjobban telhetőt az egészségéért, akkor talán újra lehet majd emberi időben időponthoz jutni a különböző szakrendeléseken és hasonlók – ez utóbbi persze már csak az én véleményem.

Ennél az online patikánál ennek megfelelően nem csak arról van szó, hogy a kínálatukban törekszenek a megelőzést elősegíteni minden egészségügyi területen, hanem arról is, hogy a szolgáltatásuk minden egyéb területén is igyekeznek a megrendelők kedvében járni. Ezalatt azt értem többek között, hogy a szállítási határidő nagyon alacsony, már 1-5 nap alatt a házhoz érhet a megrendelt termék. Az is nagyon fontos, hogy miután megrendel valaki egy csomagot tőlük, arra vállalják, hogy már nem módosítják az árát semmi függvényében utólagosan – tehát, ha valamit kiválasztunk és megrendelünk, akkor az már fixen annyiba fog kerülni és nem fog változni az ára. Végül pedig azt is érdemes szem előtt tartani, amikor valaki a Prevenció Patika kínálatából választ, hogy itt lehetőség van egyeztetni az eladóval azért, hogy mindenképpen azt rendeljük meg, amire csak szükségünk lehet. Tehát, ha valakiben kérdések merülnek fel annak kapcsán, hogy biztosan a jó termékeket választotta ki, akkor van mód arra, hogy ezeket a kérdéseket a szakértőknek tegye fel az oldalon keresztül. Ezt vallják a Prevenció Patikánál, ez a weben is megfogalmazott irányelvük.

A megelőzést támogató termékeken felül van egy magazinjuk is, amiben szintén mindig aktuális újdonságokról és a szezonnak megfelelő tippekről lehet olvasni az egészségmegőrzés témakörében. Ha valaki erre igényt tart, az számolhat még egy ajándékkal is, ami egy könyv, amely arról szól, hogy a mai világban mit tehetünk azért, hogy egészségesek és fittek maradjunk. Leírva egyszerű, a valóságban mégsem annyira könnyű megtenni ezeket a lépéseket…

Ha kicsit végignézitek a Prevenció Patika kínálatát, akkor szerintem láthatjátok, hogy mindig vannak jó akciók, amik lehetővé teszik, hogy a kedvenc termékeinkhez akciósan jussunk hozzá. Az én dezodorom most például dupla csomagban érhető el, ahol az egyiket féláron adják. De ez csak egy a sok 1+1 akció közül.

Jelenleg pont olyan nyári hetek vannak, amikor a most frekventáltan használatos termékek különösen kedvezőn érhetők el – mindenféle napozással kapcsolatos dolgok és hasonlók. Ha pedig még több információt szeretnétek szerezni az egészségmegőrzés témakörében, akkor a magazinon és könyvön kívül még blogposztokat is lehet találni a prevenciopatika.hu oldalon. Itt aztán írnak arról, hogy miket vigyünk magunkkal a nyaralásra, vagy hogy mi a helyes sebkezelés és még az éppen aktuális új vírusokkal kapcsolatban olvashatunk megnyugtató dolgokat.

Azokra is gondolnak a Prevenció Patika kínálatának összeállítói, akik mondjuk a dohányzásról való leszokást fontolgatják, ahogyan azokra is gondolnak, akik a plusz kilókat szeretnék magukról legyúrni. Minden olyan termék elérhető a számukra, amivel garantáltan könnyebben a fogyás, vagy éppen a leszokás, ezért szerintem érdemes lehet nekik is körülnézni ezen az oldalon, ahogyan azoknak is, akik a vitamin parkjukat szeretnék feltölteni, kiegészíteni, vagy lecserélni.

Mivel én hiszek abban, hogy a prevencióban van az egészség kulcsa és abban is, hogyha valaki mindent megtesz a teste épségéért, akkor a lelke is ép marad, ezért jó helynek tartom a Prevenció Patika oldalát és kínálatát egyaránt. Ezért azt ajánlom, hogyha már kisportoltátok magatokat és mindent megtettetek az egészségetekért, akkor irány a prevenciopatika.hu, ahol a legjobb vitaminokat és minden mást is össze tudtok szedni magatoknak azért, hogy vidámak, fittek és egészségesek legyetek ma is és 70 évesen is!

Prevenció Patika