A foci mindig egy kicsit politika, de én most nem politizálni akarok!

Azért is szögezem le mindig, hogy nem akarok politizálni, mert az egyes kérdésekben mindig határozott véleményem van, ennek ellenére azok sosem árulkodnak a politikai nézeteimről.

Van, amiben az “egyik oldallal”, van amiben inkább a vele szemben állóval értek egyet, de én az egyedi, önmagukban álló ügyekben nyilvánítok mindig aktuálisan véleményt, nem másban. Tudjuk, hogy hazánkban a futball (futballkutúra, futballszeretet, sokak szerint futball-túlértékelődés) előretörése mennyire látványos volt az elmúlt bő évtizedben. Ehhez képest olvasom, hogy a Honvéd éppen bezárni készül újonnan épített stadionját!… Ha valakinek van még kétsége, hogy komoly gazdasági (és energia)válsággal nézünk szembe, itt az ideje, hogy ébredjen hát. Ez az eset a legjobban jelzi magában, hogy miként áll a helyzet… (Erre is jó a foci)

Azért kell ilyen stadionokat bezárni, mert óriási a fűtésigényük, a vízigényük, a villanyáramigényük és minden ilyesmi. Otthon viszont mindent meg kell tennie mindenkinek, annak érdekében, hogy ne legyenek mondjuk fűtéskimaradási problémák. Létezik egy mobilvizszerelo.hu nevű oldal, ami rengeteg területen segít, de többek között ez is a profiljuk részét képezi. Akkor is lehet hívni őket, ha csőtörés van, de akkor is, ha szeretnénk, hogy ne legyen! És akkor is, ha teljesen új fűtésrendszert szeretnénk, vagy csak felújítani, megújíttatni azt. Magyarán egy jó partner, ha mi is (joggal) berezeltünk volna újabban, és esetleg átnézetnénk a csöveket, vagy új radiátort/radiátorokat szereltetnénk fel. Megelőzve bármi problémát, mert ki tudja milyen idők elé nézünk még. Lehet, hogy egy olyan időszak elé nézünk, hogy a pénztárcánk utoljára engedi meg majd az átfogó korszerűsítést – mert váratlan kiadásaink lehetnek bármilyen téren is még (az eddig emlegetettem felül, márpedig télen az eddig emlegetett az igazán fontos terület). Olyasmikkel is rendelkeznek, mint az ún. csatornakamerázáshoz szükséges felszerelések, tehát tényleg alaposabb munkát tudnak végezni a felkészültségüknek köszönhetően, ha nagyobb dologba vágnánk épp a fejszénket…

Szerintem teljesen megérthető, hogy valaki pont most nem szeretne víz-, vagy gáz nélkül maradni… Eleve akad jó pár ember, aki örül, ha egyáltalán megfelelő gázmennyiséget ki tud fizetni, amit használna, és csak néha napján ily’ módon befűteni. De egy emiatt lehűlt lakóház hamar élhetetlenné válik, ha egy rejtett hibáival most jelentkező fűtésrendszer épp befuccsol. És ez lehet épp a keveset használtság következménye is…Több mint 30 éves tapasztalat birtokában tudják a mobilvizszerelo.hu-nál kijelenteni: ők minden problémát elhárítanak, mindenféle fűtésrendszer esetén a víz-, gáz- és fűtésszerelés területén belül. Ha átnézzük az oldalukat, komoly hibalistát részleteznek sok ponton keresztül, aminek alapján nekiállhatunk már most gondolkodni: mi az, amit az elmúlt években esetleg elhanyagolhattunk? Radiátorok rozsdásodása, a rozsdásodás nyomában fellépő lehetséges lyukadás. Ugyanezen területen gondot jelenthet a rothadás is a csöveken, érdemes átnézni az illesztéseket, toldásokat, forrasztásokat! A kemény víz, és annak folyományaként a vízkő is okozhat bármi váratlan gondot. Van, akiknek nyilvánvaló, de van, akiknek most új dolgokat mondok…

Velük kapcsolatban ne legyünk félősek, és ne legyenek aggályaink. Ők tudják, hogy ez nem a mi dolgunk, le is írják, hogy ha valamivel nem vagyunk tisztában, mindig jobb szakértő segítséget hívni. De egy egyszerű duguláshoz is hívhatjuk őket, mert néha egy ilyesmit rendbe hozni sem egy egyszerű munka. És említettem, olyan korszerű megoldásaik is vannak, mint a csatornakamerázás, amivel azt is ellenőrizhetik körülményeskedés és “felfordulás” nélkül, hogy hol tud bekövetkezni egy vélelmezett probléma… Felfordulás alatt pedig a nyilvánvaló “rombolást” értem, amit sok szerelő nem tud elkerülni. Ők igyekeznek ilyen szempontból is. Tehát egészen végletes a palettájuk: csúcsmodern és nagyon alapvető, a szakmában régóta ismert dolgok. És ők ezeket mind tudják és csinálják: mobilvizszerelo.hu!