Télen is vannak focimeccsek, így új abroncs kellett

Nem igazán szeretem a focit. Pontosabban inkább úgy fogalmaznék, hogy nem köt le egyáltalán. De ez nem mindig volt így. Régebben szinte minden olyan meccset megnéztem, amikor a kedvenc csapatom játszott – igen, még kedvenc csapatom is volt, sőt kedvenc focistám is -, ugyanígy minden létező nagyobb bajnokságot is megnéztem: a VB-t, EB-t, BL-t, és a spanyol bajnokságot, na meg persze minden El Classicot. Ebből már 50-50% eséllyel ki is lehet találni, hogy melyik volt a kedvenc csapatom.

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy elég sok fiú barátom van, közülük csak egy szereti igazán a focit, sőt ő még játszik is. Persze nem profi ligában, hanem csak alkalmanként, mert inkább edzősködik. Egy középiskolában testnevelést tanít, és foci edzéseket is tart, és járnak a fiúkkal versenyekre, egész szép eredményeik vannak. Az ilyen alkalmakra is ő viszi a felszereléseket, és általában enni, és innivalót is. Mivel télen is vannak meccsek, és a kocsija téli gumija már elég régi, megérett a cserére, így úgy gondolta, hogy rákeres, van-e jó téli gumi akció, mert ilyenkor sok mindenhez olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a szezonokban. A nyári gumiját is télen vette egyébként.

Körbekérdezte az ismerőseit, hogy ki mit ajánl, hol vásároljon, és többen is felhívták a figyelmét egy webshopra, ahol rengeteg téli gumi közül lehet válogatni. Ez a webshop pedig a gumidiszkont.hu.

Ő, ha online vásárol, akkor mindig első dolga, hogy elolvassa a „rólunk” című menüpontot, mert szereti tudni, kiktől vásárol. Különösen egy ilyen esetben, amikor a biztonsági faktor gyakorlatilag elsődleges.

Így jött rá, hogy valóban nem hazudtak az ismerősei, amikor azt állították, hogy nagy a választék, mert kiderült a bemutatkozásból, hogy 30.000 féle gumiabroncs közül lehet válogatni, vásárolni. Igazából én elég vizuális típus vagyok, de ennyi abroncsot én nem tudok elképzelni. Bár azt se tudtam, hogy ennyiféle fajta létezik úgy egyáltalán.

Mindemellett pedig egy teljesen magyar cégről van szó, akik már hosszú évek óta jelen vannak a piacon, és ezen a területen tevékenykednek. Vagyis már több mint 19 éve gumiabroncsokkal foglalkoznak. Szerintem ez már önmagában is egy jó ajánlólevél.

Ő egyébként nagyon ért az autókhoz, a sajátját is úgy ismeri, mint a tenyerét, ha nem jobban, és betéve tud minden adatot és információt a járművéről, akár álmából felébresztve is. Úgyhogy ebből a szempontból ő könnyebb helyzetben van, mert már eleve tudja, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az új abroncsnak. A keresést segítő felületen az adatokat is könnyűszerrel töltötte ki. Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy valóban rengeteg abroncs közül lehet válogatni, és még így, a keresés szűkítésével is rengeteg találatot kapott, nagyon gyorsan megtalálta a megfelelő gumikat. Természetesen négyet rendelt, mert mind a két tengely kívánja már az új téli gumikat.

És egyáltalán nem mellékes információ, de nagyon is jól gondolta, hogy belefuthat valami szuper kis téli gumi akcióba. Gyakorlatilag az összes abroncs, ami a szeme elé került, olcsóbb volt. Azt mondta, hogy ilyen mértékű akciókat ebben a termékkörben még sehol nem látott, pedig korábban végignézett már jó pár webáruházat.

Az fontos, hogy használt abroncsokkal nem foglalkozik a cég semmilyen szinten. Vagyis nem is számítható be, illetve nem is veszik át a régi, elhasználódott gumikat.