Két félidő között rendeltem pelenkát

Furcsán hangozhat, de nő létemre nagyobb focirajongó vagyok, mint a férjem. Kettőnk közül én vagyok az, aki ordítva felugrik a kanapéról egy gólnál.
Néhány napja nagyon siettem haza munkából. Sokáig dolgozom, túlóra is volt, de hát az EB meccs az EB meccs, nem lehet kihagyni!

Annyira siettem hazafelé, hogy konkrétan elfelejtettem pelenkát venni. Ez azért pech, mert itt, vidéken, ahol én lakom, 40 km-re van a legközelebbi áruház, ahol tudunk venni.
Gyorsan ráírtam egyik barátnőmre, hogy nincs-e feleslegbe a hétvégére pár db neki, aki bedobta az ötletet, hogy bár ad a hétvégére, de mi lenne, ha rendelnék a LORD Shopról, és akkor nem kellene többet a bolt miatt aggódnom.

Tényleg, a LORD Shop! Nem is tudom, miért nem jutott eszembe. Korábban már rendeltem innen dolgokat, ugyanis hihetetlenül kedvező áron elérhetőek itt a termékek. Tusfürdő, testápoló, borotva, mosószer: ezek tipikusan olyan tételek, amiket nem is érdemes máshonnan megrendelni, csakis innen, annyira kedvező az áruk.

Átnéztem a pelenka kínálatot, és megdöbbentően sokféle volt belőle. Nadrág- és bugyi pelenkák egyaránt szerepeltek a kínálatban, valamint tetszett, hogy bármilyen pénztárcával is rendelkezik a vásárló, itt megtalálja a neki való márkát.
Természetesen mindegyiknél törekednek arra, hogy remek minőséget biztosítsanak, ám vannak kifejezetten a prémium kategóriába tartozó pelusok is, és olyanok is, melyek inkább a költséghatékonyság jegyében kerültek a kínálatba.

Miután kiválasztottam azt, amit a múltkor a barátnőmnél kipróbáltuk a csöppséggel, raktam is a kosárba, és véglegesítettem a rendelést.
Nagyon kedvező áron vannak ezek a pelenkák, ezerszer jobban megéri innen rendelni, mint bemenni érte a legközelebbi nagyáruházba. Ha az utazási költségeket is figyelembe vesszük, akkor pedig pláne, hiszen sokkal kevesebbe kerül a futár díja, mint a benzin 80 km-re.

A LORD Shopból nagyon könnyű rendelni, így a meccs félideje tökéletesen elég volt arra, hogy megtegyem ezt.

A rendelt csomag meg is érkezett az ígért időben, és egyáltalán nem bántam meg, hogy végül nem mentem be a nagyáruházba. Ezerszer kényelmesebb innen rendelni, és sokkal kevesebbet is költök így.
Azóta akinek csak lehet, ajánlom, és sehonnan máshonnan nem rendelnék már!