Egy győzelmi ünneplés kell, hogy megismerjük a KIK üzletet

Eseménydús egy év volt a tavalyi, ugyanis egy felsőbb osztályban kezdhettük meg a bajnokságot, ami nagyon sok izgalmat ígért nekünk. Játékosok jöttek-mentek, ahogy ez amatőr szinten lenni szokott, de a kemény mag megmaradt és a többiek is hamar beilleszkedtek. A legemlékezetesebb pillanat mégis sokáig váratott magára, de aztán megszületett az első győztes mérkőzés, ami után nagy extázis volt és amit persze rendesen meg is kellett ünnepelni.

A technikai vezetőnk az édesapám, aki nagyon sokat tesz a csapatért, készül a meccsekre és az edzéseinkre, ő lát el minket vizzel, sportüdítővel, beszerzi a mezeket, intézi a pályafoglalásokat és az igazolásokat. Ő szerzett nekünk masszőrt és mindig próbál javítani a csapategységen is. Rengeteget intézkedik, hogy minden a legnagyobb rendben legyen körülöttünk. A meccs utáni hétvégére pedig kitalálta, hogy leszervez nekünk egy összejövetelt, ahol rendesen megünnepelhettük a győzelmet és motiváltan folytathattuk a bajnokságot. A szervezésben én is segítettem, így közösen találtuk ki, hogyan is nézzen ki ez az összejövetel.

Egyik nap suliból hazafelé a vonaton a telefonomat nyomkodva feldobta egy reklám, hogy elérhető a KIK az akciólesőn, és az újság fedőlapján focis pólók is voltak, így gondoltam gyorsan végigpörgetem, hátha merítek valami jó ötletet és végignéztem, mit lehet még itt találni. Úgy tűnt jó áron be tudunk szerezni számunkra aktuális kellékeket az ünnepléshez és maga az akcióleső is rengeteg ötletet nyújthat, ugyanis több üzlet újságja van fent az oldalon. Apának át is dobtam a KIK akciós újság linkjét, hogy ha van ideje ő is nézzen bele és otthon megbeszéljük kinek mi az ami megtetszett. Nem vagyok egy nagy vásárolgatós típus, nem ismertem az üzletet, így a húgomnak is szóltam, hogy keressen rá a KIK-re az akciólesőn és mondja el mi a véleménye róla. Ő persze már ismerte a boltot, ruhát és dekorációt is vásárolt már itt és véleménye szerint mindent be fogunk tudni szerezni a harapnivalókon és italokon kívül, amire szükségünk lehet, mert elég vegyes a kínálatuk, amit az újságokban én is észrevettem.

KIK az akciólesőn

Este át is böngésztük a laptopon mik tetszenek, nagyjából összeírtuk azt is mi mennyibe fog kerülni, hogy az egyesületnek el tudjunk majd számolni a költségekkel és így indultunk neki a bevásárlásnak. Az egészhez az akcióleső oldalát használtuk, ugyanis itt kategóriákra szedve megtaláltuk a nagyobb hipermarketek jelenlegi akciós újságait is digitalizált formában, illetve kisebb hasznos boltokat és egy helyről gyorsan össze tudtuk szedni, hová érdemes elindulnunk, hogyan járunk a legjobban.

A KIK-ből sikerült beszerezni különböző focis témájú ajándékokat, vettünk például pumpát focilabdához és mintás, gyerekeknek szánt gumilabdát is viccből egy játék nyereményének, illetve focis témájú zoknikat, pólókat. Bulikellékeket is vásároltunk, így került a kosárba papírpohár, tányér, színes sípok, anyósnyelv, szívószálak, lufik és konfetti is.

Az akcióleső a különböző üzletek szórólapjainak és akciós termékeinek bemutatásán kívül a boltokról hasznos tájékoztatást is ad, hogy mikor és hol alakultak, illetve mivel foglalkoznak. Ez a boltot nem ismerő vásárlóknak hasznos, hogy jobban felmérje megéri-e ellátogatni az üzletbe. Itt ki is hangsúlyozták a KIK esetében, hogy a ruhákon és textileken kívül: lakáskiegészítők, háztartási cikkek és dekorációs termékek is kaphatóak náluk elképesztően alacsony áron. Az üzletben eléggé ömlesztve, egy kupacban vannak a dolgok, így megtalálni nem könnyű mindent, kell azért keresgélni, de mivel alaposan átböngésztük a szórólapot és tudtuk milyen termékekre lesz szükségünk, így tudtunk segítséget is kérni mit keresünk és magunktól is gyorsabban megtaláltuk a kosarakban a termékeket.

Ez a tapasztalat hasznosnak bizonyulhat a későbbiekben is, ugyanis szoktunk közös összetartásokat tartani, ahol bajnokok ligája vagy válogatott mérkőzéseket néz együtt a csapat, így már tudjuk hol érdemes vásárolni egy ilyen eseményre.