Meghívókat nyomtattam a fiam csapatának a meccsére

A gyerekek néha egészen hajmeresztő ötletekkel állnak elő. Egy szülőnek mindig fel kell készülnie arra, hogy a gyerek valami képtelenséget talál ki és azt nekünk meg kell valósítani. Legyen az egy furcsa farsangi jelmez, vagy egy elfelejtett házi feladat. Nekünk, szülőknek mindennel meg kell birkóznunk, amit a gyerek kitalál.

Építettem én már szorgalmi feladatnak iglut kockacukorból, zeppelint harisnyából meg lufiból, és most nyomtathatok focis meghívókat.

Ez kivételesen nem a gyerek ötlete volt, hanem az edzőé. A gyerekeknek ugyanis lesz egy meccse és kitalálták, hogy meghívókat fognak osztania családtagoknak. Az én kisfiam pedig okosan elvállalta a feladatot, hogy majd mi megtervezzük és kinyomtatjuk ezeket a meghívókat, viszonylag rövid határidővel.

A tervezéssel nem is volt gond, nem olyan nagy kunszt megtervezni egy focimeccs meghívóját. Akkor kezdődtek a gondok, mikor 2 kinyomtatott darab után kifogyott a patron a nyomtatóban. Persze, mint egy őrült, szaladgálhattam, hogy patront szerezzek a nyomtatónkba, de sehol sem lehetett kapni.

Szerencse, hogy kivételesen nem az utolsó pillanatban kezdtem neki, mert akkor nem sikerült volna új tintapatront szereznem.

Így még volt elég időm, hogy rendeljek innen: Patron | Ingyenes Kiszállítás. Itt ingyenes kiszállítással jutottam hozzá a szükséges patronhoz.

Egy csomó időt és energiát spóroltam volna, ha először innen rendeltem volna. A rendelés leadását követően két nap múlva már meg is érkeztek az egészen olcsón beszerzett patronok, amiket betöltöttem a nyomtatóba, így időben készen is lettem a meghívókkal. Ezúttal a nyomtatoalkatreszek.hu mentette meg a meccset azzal, hogy ilyen széles választékuk van. Nem is tudom, mit tettem volna, ha nincs ez az oldal.