A focicipő helyett most itt volt az ideje egy új papucs beszerzésének

Nem szeretek vásárolni. Nem hoz lázba. Szívesebben költök elektronikai kütyükre, néhanapján, meg könyvekre, mint az átlag dolgokra, de sosem égeti a zsebemet a pénz.

Ellenben én is belátom, ha valaminek itt az ideje, hogy beszerezzem. A múltkori focicipő vásárlásom nagyon jó deal-nek bizonyult, így újabban igyekeztem rávenni magamat arra, hogy ne csak a pályán “hódítsak” új lábbelivel, mert az összes papucsom tökre elhasználódott már. Végül a cipomarket.hu/ferfi/papucs kínálata jelentette a gyógyírt a problémámra, mert az oldal kezelhetőségének és a jó ajánlatoknak köszönhetően villámgyorsan tudtam le a vásárlást online, a meccs után böngészve. Mindig is szerettem volna egy olyan bőrpapucsot, ami nem öreges, pöpecül néz ki, de közben jól is tartja a lábamat, szóval nem egy divatos nesze semmi, fogd meg jól, egy szezon után tönkremegy. Így végül eldöntöttem, hogy beruházok egy Bugatti bőr papucsra. A Cipőmarket cipomarket.hu/ferfi/papucs linken meg is találhatod most az általam választott modellt, nekem 25 %-os akcióban sikerült beszereznem, így 20 ezer párszáz forintba került. Ehhez jön még a szállítás, ami + 1000 Ft, nekem jobban megéri a Pick Pack Pontos rendelés, mert nem vagyok sokat otthon.

Szerintem legközelebb is a Cipőmarket oldalán fogok vásárolni, mert elég nagy árleszállításokat láttam a sportcipőkre és a bakancsokra is. Ja, és nem csak férfi, hanem női és gyerek cuccok is vannak!