SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer került az öltözőbe

Folyamatosan változik minden a világban, így az emberek igényei is folyamatiosan változnak. Az igények változását pedig a termékek változása követi. Régen amikor azt mondta valaki, hogy fém polc, csak egy sima polc jutott az ember eszébe, de mostanában már senki nem vesz olyat, mikor itt van a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer.

Azért került ilyen SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer az öltözőkbe és az irodákba, mert ezeknek állítható a polca, könnyű a szerkezetük és nagyon könnyű összeszerelni őket.

Egy ideje már panaszkodtak, hogy az öltözőkben és az irodákban is kezdtek megsüllyedni a polcok, túl voltak terhelve, hiszen a fiúk nem viszik mindig haza a cuccaikat, mindenki az öltözőben hagyja azt, de a régi polcok már nem bírták, így elkezdtek szétesni.

A SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer ezzel szemben sokkal strapabíróbb, a focisták minden holmiját elbírja, mert modelltől függően akár 280 kg-ig is lehet terhelni az egyes polcrendszereket.

Az irodában is lecseréltük ilyen polcrendszerre a régit, ezen jobban elférnek a dokumentumok és sokkal jobban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló helyet is.

A rackinglog.hu-ról rendeltük őket, mert itt garanciát is adnak a polcokra, illetve mert itt tudtunk a legjobb áron hozzájutni. Gyorsan kiszállították, nem okozott nekik gondot az sem, hogy viszonylag sokat rendeltünk. Raktározással foglalkoznak, nekik azt hiszem a mi rendelésünk nem is számított soknak. Az irodában mindenki nagyon örült, hogy újra cseréltük a rozoga polcokat.