Foci és bőrápolás — pályára lép a növényi glicerin

Ahogy mindenki más, én is lelkesen követem a labdarúgó Európa-bajnokság eseményeit. A baráti társaságunk szeret esténként összeülni, és popcorn és sör kíséretében a tv előtt várni az aznapi meccset. A félidőben aztán mindig megvitatjuk az addigi történéseket, de néha más témák is előkerülnek.

A minap például Laci (az egyik barátom) arról kezdett beszélni, hogy milyen érdekes, hogy a sportolókról általában azt feltételezik, hogy makkegészségesek, pedig egy élsportoló barátja az egészséges életmódja ellenére folyamatos bőrproblémákkal küzd. Ekkor nekem felcsillant a szemem, ugyanis eszembe jutott egy jó tanács, ami talán segíthet Lacin.

Nemrégiben felfedeztem a növényi glicerin jótékony hatásait, amikor a Humanity Áruház webshopjában nézelődtem. Mint ahogy az áruház által közzétett termékleírásból megtudtam, ez egy színtelen, szagtalan folyadék, amelyet számos iparág hasznosít. Az élelmiszeriparban például édesítőszerként veszik hasznát, azonban ami a mi esetünkben érdekesebb, az az, hogy a kozmetikaipar egyik alapanyagaként is ismert ez a szer.

Sokkal bőrbarátabb megoldás lehet, ha otthon, magunknak készítjük el azokat a termékeket, amelyeket aztán tisztálkodásra és bőrápolásra használunk, ehhez pedig szerencsére minden eszköz adott a Humanity Áruház webshopjában. Ezen az oldalon első sorban természetes eredetű alapanyagokat és készítményeket árulnak, amelyeket különféle kencék, szappanok, gyertyák és sok egyéb termék elkészítésére használhatunk fel házilag.

A növényi glicerin (humanityaruhaz.hu/termek/glicerin_novenyi_995-os_pheur_200_ml) alapvető eleme lehet ezeknek a saját kezűleg készített kozmetikumoknak. Ha például szappant szeretnénk készíteni, nincs más dolgunk, mint a Humanity Áruház kínálatából kiválasztani egy szappanalapot, és követni a termék alatt olvasható útmutatót — ez a leírás lépésről lépésre ismerteti, mi a teendőnk. Amennyiben átlátszó szappant szeretnénk készíteni, ne felejtsük el hozzáadni a növényi glicerint is!

A Humanity Áruház termékleírása alapján a szappankészítésen túl további bőrápolási termékek alapanyaga is lehet a növényi glicerin. Felhasználható többek között ajakápolók és krémek készítésére is.

Azonban nemcsak bőrünk, de háztartásunk megmentője is lehet a növényi glicerin. A Humanity Áruház tippjei szerint adagolhatjuk mosószerhez is gyapjúruhák mosása esetén, ugyanis ez a készítmény jótékony hatással bír erre az anyagra. Továbbá bőrkabátok ápolására is használható, ugyanis a növényi glicerin nemcsak a gyapjúnak, de a bőrnek is jó barátja.

Akinek hozzám hasonlóan felkeltette az érdeklődését ez a multifunkciós szer, az a humanityaruhaz.hu/termek/glicerin_novenyi_995-os_pheur_200_ml linken tudja beszerezni a Humanity Áruházból. Aki ebből a webshopból vásárol, az nemcsak a megrendelt termékkel lesz gazdagabb, de ezzel egyidőben a környezetvédelmet is támogatja, ugyanis ez egy környezetbarát vállalkozás.

Irány a Humanity Áruház, és a növényi glicerin segítségével máris tehetünk valamit a bőrünk egészségéért!