Meccsnézés közben hallottam erről a profi gázszerelőről

A nők nem is tudják, hogy milyen pozitív hatásai vannak a testre a meccsnézésnek. Kezdjük például azzal, hogy milyen egészséges. Nem, nem azért mert te játszol, te csak nézed. Hanem azért, mert a barátokkal, haverokkal vagy, és jókat beszélgetsz közben. És ilyenkor azért általában a folyadékbevitelre is figyelsz, ha érted, hogy értem.

A másik pozitív hatása ezeknek az alkalmaknak, az információcsere. Ilyenkor szuper ötleteket osztunk meg egymással. Például legutóbb ezt a linket kaptam: https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles. Hetek óta nem működött otthon a kombi kazán megfelelően, és a feleségem már nagyon rágta a fülem, hogy sürgősen oldjuk meg. Én pedig esküszöm próbáltam, de egy szerelő sem ért rá. Aztán rákattintottam a meccsnézés közben kapott linkre, és hirtelen meg is oldódott a probléma. Na jó, azért nem, de már tudtam is a megoldást. Fel kell hívnom ezt a telefonszámot!

Ugyanis a honlapon ez a cég azt ígéri, hogy sürgősen, akár egy órán belül kimennek hozzád, akár éjjel is! Ez Budapestre és Pest megyére igaz, tehát én Cegléddel bele estem ebbe a körbe. Bár nem feltétlen volt szükségem azonnali segítségre este 11-kor, de másnap már azért igen. És volt erre lehetőség! Nem semmi.

Ahogy olvasgattam a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles honlapot, rájöttem, hogy a béna, összecsapott, felelőtlen munkától sem kell tartanom. A cég 30 év tapasztalattal a háta mögött dolgozik, ami azért nem olyan kevés, és kiderül az oldalról, hogy mindenhez értenek, ami gázszerelés, vagy fűtésszerelés, vagy vízszerelés, esetleg duguláselhárítás. Igazából olyan meggyőző honlapjuk van, hogy már attól elégedett voltam, hogy elolvastam, még fel sem hívtam őket. Tudtam, hogy végre meg lesz oldva a gond, bármi is legyen az.

És tényleg így lett. Másnap reggel hívtam őket, megdumáltuk, hogy délután jönnek, és jöttek is. Ott voltak egy darabig, nem csapták össze a munkát, amire egyébként garanciát is vállaltak. Kiderült, hogy tényleg volt mit csinálni, és jó, hogy időben hívtuk őket, a kazán azért nem játék. Profi munkát végeztek a szerelők, amiről egyébként számlát is kaptunk annak rendje és módja szerint, tehát olyat, amit a biztosító is elfogad.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt elmentettem a neten, és a számukat is a telefononba. Ha bármi hasonló hiba történik, akkor már tudom, hogy kit keressek azonnal. Nem mindegy, hogy valaki három hét múlva ér rá kijönni, amatőr munkát végez, és számlát sem ad, vagy valaki tényleg képes prémium szolgáltatást nyújtani ebben a szakmában is!

Két hét múlva egy kollégám is mesélte, hogy gondja akadt a kazánnal, én pedig büszkén dobtám át neki Viberen a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles linket. Most én voltam a menő, aki ilyen szuper cégeket ismer. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki büszkén küldözgeti tovább a számukat, elégedett ügyfélként!