Mindenkinél más dolog élvez prioritást

Ha bárki megkérdezi a férjemet és a fiamat arról, hogy nekik mi a legfontosabb dolog az életükben, biztosan azt felelnék, hogy a foci. Ugyanis a férjem óriási futballrajongó volt világ életében, és ezzel sikeresen megfertőzte a fiunkat is, de nem bánom, mert ez is erősíti a közöttük lévő kapcsolatot. Ha valaki engem kérdezne, és biztosan azt felelném, hogy szerintem az is prioritás, hogy az embernek legyen a házán megfelelő energetikai tanúsítvány.

Amikor nekünk volt erre szükségünk, akkor az e-tanusitas.eu oldalán vettük igénybe ezt a szolgáltatást. Elsősorban a gyorsaság miatt tettük le a voksunkat ezen oldal mellett, de az is indok volt, hogy nagyon jó áron dolgoznak. Ráadásul azt is írják a weboldalukon, hogy ha valamelyik versenytársuknál találunk jobb ajánlatot, küldjük el valamelyik kollégájuknak, és ők azon az áron fogják elvégezni az energetikai tanúsítvány kiállítását!

Ez a tanúsítvány azért fontos, mert szükséges ahhoz, hogy az ember el tudja adni a házát. 2009 óta kell az új építésű házakra, 2012 óta pedig a régi építésű házakra is. De fontos észben tartani, hogy bár 10 évre szól a vállalat által kiállított tanúsítvány, ha valami változtatás van a házon, ennek megfelelően kell újat kiállítani. Nekünk csak jó tapasztalataink voltak a céggel, így mindenkinek bátran tudom ajánlani, hogy válasszák őket, ha hasonló helyzetben lennének, mint mi.