Egyedi pólókat csináltattunk a fiam edzőjének

A kisfiam immáron 2 éve focizik, és szerencsére nagyon szereti az edzőjét. Egy fiatal srácról van szó, aki szívügyének tekinti, hogy kinevelje a település utánpótlás csapatát. Ugyanis eddig ez nem történt meg, és neki köszönhető, hogy újra népszerű a foci a fiatalság körében. A fiúk, akik a csapatban játszanak, mind azt mondják róla, hogy a lehető legkedvesebb edzőt kapták, aki csak az ő érdekeiket tartja szem előtt. Ennek mi, anyukák nagyon örülünk, hiszen jó érzés, hogy a gyerekeink nem csak a számítógépet bámulják egész nap, hanem kicsit mozognak is. Nyáron egyre közeledett az edző szülinapja, és tudtuk, hogy valamivel mindenképp szeretnénk meglepni.

Gondolkodtunk, gondolkodtunk, de nem sikerült zöld ágra vergődnünk abban a témában, hogy mivel is lepjük meg. Ekkor az egyik barátnőm bedobta, hogy nemrég a férjének is volt szülinapja, és ajándékul az egyedi póló tervezés mellett döntött. Mindenki megtalálhatja számára a megfelelő darabot, hisz igen széles a bolt választéka. Úgy döntöttünk, kicsit mi magunk is szétnézünk, hátha megtaláljuk azt, amit keresünk.

Először is annak kellett utánanéznünk, hogy amit szeretnénk, tudja – e teljesíteni a vállalat. Ez pedig az volt, hogy kerüljön rá a pólóra a legjobb edző felirat, valamint a lakóhelyünk címere. Emellett ezt akkora méretben szerettük volna megoldani, hogy az összes fiú alá tudja írni a pólót. Ez azért volt fontos szempont, mert azt szerettük volna, ha minél egyedibb lesz az ajándék. Mivel már csak pár nap volt hátra a születésnapig, a kiszállítás és az elkészülési határidő sem volt jelentéktelen tényező, hisz mindenképp szerettük volna a születése napján odaadni a fiúkkal az ajándékot. Azt az információt kaptuk, hogy 20 db póló alatt helyben, az üzletben készítik el a ruhadarabokat, és már viheti is az ember haza. Ennek nagyon örültem, mert mivel én találtam ki az egész póló rendelést, fontos volt, hogy ne kelljen sok időt eltöltenem vele, valamint magamra vállaltam a dolog kivitelezését is. Ez azt jelentette, hogy nekem kellett lebonyolítanom a tervezést, a megrendelést, az elhozatalt, és a csomagolást és az átadást is! De nem bántam, mert a fiam annyira szereti az edzőjét, hogy a kedvéért boldogan megcsináltam.

Szerencsére minden pontosan úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna. A felső tökéletes minőségű volt, az edző nagyon örült neki. Bár próbálta titkolni, én láttam, hogy bizony elmorzsolt egy – két könnycseppet meghatottságában! Azt hiszem, nem ez volt az utolsó rendelésem a webshopról.